UN DISSENY DE PALOMO SPAIN

Rita Ora, amb barnús, presenta els MTV

En l'alfombra vermella ha desfilat un desplegament d'estrelles com Demi Lovato, Kesha, Zara Larsson i Camila Cabello

zentauroepp40922463 british singer rita ora performs at the 2017 mtv europe musi171113135634 / DYLAN MARTINEZ

Londres ha celebrat una de les festes de la música més emblemàtiques: la 24a edició dels MTV Music Awards en la seva versió europea. El més atractiu de la cerimònia ha sigut el gran desplegament de celebritats que han desfilat per l'alfombra vermella i els seus comentats modelets, des del barnús de Rita Ora fins a l'escot infinit de Demi Lovato. Moltes han arriscat a la 'red carpet', deixant veure els seus atrevits estilismes al seu pas. 

Rita Ora, que va ser l'encarregada de presentar la gala i de passada va aprofitar per mostrar el seu nou senzill, va elegir dos 'looks' de Palomo Spain: un envoltant barnús amb tovallola enrotllada al cap per a l'alfombra vermella, com a sortida de la dutxa, i un curt per a la seva primera actuació. Això sí, amb uns salons tipus joia. Un altre dels estilismes més comentats va ser el de Demi Lovato, un vestit jaqueta de quadros ample en blanc i negre de la firma Styland, amb què es va marcar un 'Kim Kardashian': va lluir un escot vertiginós amb gens de llenceria per sota. Mentre que per a la seva actuació, va triar un top negre i pantalons transparents amb brillantor.

Un altre vestuari que no va passar desapercebut va ser el de Tallia Storm, que va optar per un estrambòtic vestit de lluentons i estrelles de Topshop. La cantant va complementar el model amb mitjons brillants amb sandàlies de plataforma.

Zara Larsson va apostar pel fúcsia i els volants en un conjunt de top, pantalons amples i esportives. Mentre que Kesha també va cridar l'atenció amb una barreja de country i disco amb camisa de setí i corbatí amb capa de lluentons per sobre. Per pujar a l'escenari va triar un elegant bodi negre amb faldilla tutú blanca. 

Per la seva part, Camila Cabello va destacar amb un dels looks més femenins de la nit. Una delicada proposta de Ralph&Russo amb tul, volants, transparències i brodats en rosa. 

La cantant britànica Pixie Lott va posar amb un conjunt pantaló de Dolce&Gabbana inspirat en les cartes de la baralla i en la reina de cors. De fet, per marcar-se el total look es va posar fins i tot a una corona. Mentre que l'única que va apostar pel blanc va ser la presentadora Maya Jama, que va enlluernar amb un disseny d'inspiració oriental amb coll mao, d'Alexa Chung. Tot això combinat amb complements platejats que feien joc amb el vestit setinat. 

Natalie Dormer, Sabrina Carpenter, Carolina Daur , Madison Beer, Sakylar Grey, Charli XCX  i la model Hailey Baldwin, entre altres, van optar pel total black amb propostes molt diverses com vestits asimètrics, dues peces i juimpsuits