DUEL DE DAMES

Ivana i Melania Trump, enfrontades

"Jo soc la primera senyora Trump, ¿ok?", proclama l'exdona de Donald Trump

lmmarco40485809 estados unidos 10 10 2017 combo fotogr fico que muestra u171010140710 / SEBASTIEN NOGIER JIM LO SCALZO

Ivana, la primera dona de Donald Trump, continua traient rèdit del cognom del seu exmarit i reclama aquests dies l’atenció dels mitjans de comunicació amb motiu de la publicació del seu nou llibre, Raising Trump [Criant els Trump]. I per animar les vendes, res com una bona polèmica en prime time. «Donald i jo parlem cada 14 dies. Tinc el número directe de la Casa Blanca, però no m’agrada trucar-hi sovint perquè hi ha Melania i no vull causar cap tipus d’enveja. Al capdavall, jo soc la primera senyora Trump, soc la primera dama, ¿ok?», va assegurar Ivana, de 68 anys, en una entrevista televisada a la cadena ABC. 

Fa uns dies, a la CBS, la mare d’Ivanka ja va donar a peu a altres sucosos titulars a la premsa a l’afirmar que el president li havia ofert el càrrec d’ambaixadora dels EUA a la República Txeca, país d’origen de l’exmodel i exesquiadora professional. Sempre segons Ivana, va rebutjar la proposta al·legant que tenia «una vida perfecta» i no volia sacrificar-la per un lloc polític. «M’agrada la meva llibertat».

CAP SUBSTÀNCIA / A través del seu portaveu, Stephanie Grisham, Melania Trump va respondre tots aquests comentaris: «No hi ha cap substància en els comentaris que fa l’ex del seu marit. Tristament, només els ha fet per cridar l’atenció i generar soroll. Melania està encantada d’haver fet de la Casa Blanca una llar per al seu fill Barron i el president. Li agrada viure a Washington i se sent honrada de ser la primera dama dels EUA. Planeja usar el càrrec per ajudar els joves i no per vendre llibres».