CIUTADANA IL·LUSTRE

Madonna ja és lisboeta

La cantant nord-americana rep un permís exprés de residència

lmmarco39919696 file in this sept 15 2016 file photo madonna poses for 171005171227 / Kirsty Wigglesworth

Madonna ja és una lisboeta més. Segons el diari 'Correio da Manhã', la cantant nord-americana ha obtingut aquesta setmana un permís exprés de residència per la seva condició de celebritat i per ajudar a projectar el nom de Portugal arreu del món. Fins ara havia tingut visat com a turista. 

Farta de l'atmosfera que es respira als EUA amb Donald Trump i seguint els passos del seu fill David, d'11 anys, que vol ser futbolista i està al planter del Benfica, Madonna, de 59 anys, es va traslladar a Lisboa a l'estiu, acompanyada dels seus fills petits.

Madonna va arribar a Lisboa abans de l'estiu per buscar casa i escola als seus fills. Després de visitar diferents palaus a la capital portuguesa i als seus voltants, es va decantar per un a la serra de Sintra, el palau del Rellotge, pel qual va pagar 7 milions d'euros. No obstant, la diva ha de remodelar aquesta propietat i, de moment, la família viu en una 'suite' de l'hotel de luxe Pestana Palace, a Lisboa.

Els seus quatre fills, Mercy James, David, Stelle i Estere, adoptats a Malawi, ja han començat les classes al Liceu Francès i si hem de jutjar per les fotos que la diva del pop publica a Instagram, està encantada a la capital portuguesa. Al seu Instagram ha penjat fotos dels seus fills muntant a cavall per les platges i actuacions de fado al barri d'Alfama i la Moreria. "Pura inspiració", ha escrit.

Per obtenir el visat de residència no habitual es necessita comprar una vivenda d'un mínim d'un mig milió d'euros i esperar les tramitacions pertinents, que duren al voltant d'un any. En el cas de Madonna tot ha anat més ràpid, una qüestió no ha estat exempta de polèmica.