ENTRE AMICS

Alaska i Mario es queden amb la casa de Bibiana

La parella compra la vivenda que la musa d'Almodóvar ven per saldar el seu deute amb Hisenda

lmmarco39626407 gente instagram bibiana fernandez170901151443

Els que segueixen Bibiana Fernández a través d'Instagram ja estan al cas del feliç desenllaç que ha tingut la venda de la seva casa de Boadilla del Monte, a l'oest de Madrid, per saldar el deute contret amb Hisenda. Se l'han quedat finalment els seus amics i companys de feina Alaka i Mario, que han compartit i segueixen compartint amb ella aquest any camerino i bolos, reunits amb Manuel Bandera a l'obra de teatre 'El amor está en el aire', escrita i produïda pel seu amic Féliz Sabroso. Ja veieu que tot queda entre amics.  

La mateixa Bibiana ha sigut l'encarregada d'anunciar la notícia, amb una imatge d'ella posant amb els seus dos gossos i amb el matrimoni. "Família, per acabar d'una manera alegre, els que em seguiu de continu, deveu recordar que un dia vaig posar un cartell. I quan menys t'ho esperes tot surt bé. Entre moltes altres coses, ells es queden amb la casa, no pot estar en millors mans, hi tornarem centenars i centenars de vegades. El patrimoni emocional que al final és el que més m'importa", ha escrit l'actriu, de 63 anys, al costat d'una imatge de tots tres.

La musa d'Almodóvar havia de pagar com a molt tard el 21 d'agost a l'Agència Tributària, cosa que ha aconseguit gràcies a Alaska i Mario Vaquerizo. La xifra de la venda seria d'uns 500.000 euros. Aquest agost, a més de passar uns dies a les platges de Tarifa, Bibiana ha aprofitat per organitzar la mudança, fer obres i traslladar-se a un pis al centre de Madrid.

Per això assegura que atacada dels nervis mentre llançava missatges positius com "Pintant el futur" o "Adaptant-me al meu nou barri". Ho va fer una mica resignada perquè no li feia gens de gràcia haver-se d'acomiadar de tots els racons on havia compartit grans moments, com l'olivera que li va regalar el seu gran amic David Delfín, de qui periòdicament també se'n recorda a través de les xarxes.

La vivenda de què s'ha desprès, que ja vam poder veure a la televisió al programa de Bertín 'En tu casa o en la mía', té tres dormitoris, tres banys -un amb hidromassatge i jacuzzi- i un terreny amb jardí de més de 1.913 metres quadrats, on hi ha la piscina i el garatge.

L'actriu feia més d'un any que intentava vendre aquesta casa per aconseguir els diners que necessitava per fer front al pagament de l'Agència Tributària i poder salvar les dues propietats que també té al seu nom a la ciutat de Màlaga. Una d'uns 50 metres quadrats i l'altra de 74 metres quadrats a la zona de l'avinguda de Málaga Oloroso, sobre les quals hi havia un possible embargament.

Bibiana col·labora en el programa televisiu d'Ana Rosa i aviat també la veurem provant sort als fogons de 'Marterchef celebrity' en companyia del seu amic l'actor Pepón Nieto. A l'espai, que ja s'ha gravat, també hi intervenen el model Juan Betancourt, els actors Marina San José, Anabel Alonso, Edu Soto i José Corbacho, el cantant Carlos Baute i el piragüista Saúl Craviotto.