CASORI MOLT ANUNCIAT

El casament de Risto Mejide i Laura Escanes se celebra sota el mantra 'estimar-se #toelrato'

El presentador d''All you need is love...o no' (T-5), de 42 anys, i la model de 21 han celebrat el seu enllaç davant unes 500 persones en una masia d'Argentona

undefined38523145 combo boda risto mejide alta resolucion170520221538

Dos anys després de trobar-se, i enamorar-se, a Instagram, i més d'un des que ell li demanés la mà des de dalt de l'escenari d'un cine, el comunicador Risto Mejide, de 42 anys, i la model Laura Escanes, de 21, ja són oficialment marit i muller. La parella ha confirmat el seu amor aquest dissabte, 20, davant les gairebé 500 persones que han assistit en aquesta assolellada tarda de maig a la Masia Mas Cabanyes d'Argentona (Barcelona), on s'ha celebrat l'esperat enllaç.

Els espectaculars jardins d'aquesta bellíssima casa senyorial del segle XVI han sigut el lloc escollit per oficiar la cerimònia i oferir l'aperitiu. No obstant, el convit i la festa posterior han tingut lloc a l'interior, en una gran sala amb vista a aquella frondosa vegetació. Al declinar oficiar l'acte l'actual alcalde de la localitat, de la CUP, ho ha fet un exalcalde, Josep Masó, de Tots per Argentona.

LAURA ESCANES / INSTAGRAM

Risto Mejide i Laura Escanes.

Els nòvios han arribat al matí, però els convidats més matiners han començat a desfilar a partir de les cinc de la tarda. Entre ells hi havia companys de Mejide, com David Guapo, Irene Junqueras, Santi Millán i Edurne, així com el Pare Ángel, Pilar Rahola, Mónica Cruz, Paolo Vasile, Josep Antoni Duran Lleida, Luis del Olmo i Sandra Barneda, a més de bloguers i 'influencers' com Dulceida. 

MÒBILS PROHIBITS

Fins al lloc han arribat quatre autocars amb convidats procedents de Barcelona i de Madrid, encara que alguns també arribaven en cotxe. A tots els han demanat la identificació i es comprovaven els baixos d'alguns dels vehicles com a mesura de seguretat.

Així mateix, per evitar que poguessin fer fotografies amb els seus telèfons mòbils, a les invitacions s'advertia que estava prohibit entrar amb ells al recinte o serien requisats. Amb això es pretenia evitar que circulessin fotografies espontànies sobre l'enllaç, ja que els nòvios han donat l'exclusiva a la revista ¡Hola!, a la seu de la qual aniran diumenge al matí per seleccionar les fotos.

G-3

Risto Mejide conversa amb els periodistes a Argentona.

CAVA PER ALS PAPARAZZIS

No obstant, el comunicador ha tingut un detall amb els periodistes i paparazzis parapetats a l'altre costat de la barrera, ja que ha anat a saludar-los, vestit amb jaqueta, samarreta i  texans negres, i els ha explicat que no veia la núvia des del matí. Així mateix, els ha obsequiat amb una copa de cava per fer-los més suportable l'espera de més detalls del casament.

Com que el pastís és una creació d'Escribà: un enorme mural de colors amb 500 broquetes i dues figures de xocolata que en lloc dels tradicionals nòvios representen una geisha i un samurai. I que el càtering és del Grup Nomo, que serveix menjar japonès. A més, els convidats rebran com a record una fragància de Drops&You, '42' i 21'.

Un altre dels secrets més ben guardats, lògicament, ha sigut el vestit de la núvia. Només se sabia que lluiria dos vestits, un per a la cerimònia, creat per la dissenyadora Rosa Maria Clarà, i un altre per a la festa posterior. En el precasament, que també es va celebrar al Mas Cabanyes, va lluir un altre model que ha penjat a Instagram.

ABSÈNCIA PATERNA

Sembla que, tal com s'havia anunciat, no ha assistit a l'enllaç ni el seu pare ni altres membres de la família paterna, per no estar d'acord amb aquest casament, però la seva mare, Anna Espinosa, i el seu germà no van voler faltar a un dia tan especial per a la jove model. De fet, a falta de la presència paterna, ell ha sigut qui ha portat la núvia a l'altar.

Així mateix, com havia avançat Escanes amb una foto penjada a Instagram, les dames d'honor han sigut cinc amigues seves, i Julio, el fill de Risto, de 7 anys, l'encarregat de portar les aliances, que han sigut realitzades amb or fos de les seves famílies, obra de l'orfebre gallec i campió paralímpic Pablo Cimadevila.

ARTISTES DE 'GOT TALENT'

També és probable que a la festa actuïn alguns participants del concurs ‘Got talent’ (Tele 5),  de l'última edició del qual va ser jurat el nuvi, com el mag cubà Joel Armando, i el grup de música dels anys 60 i 70 Los Mickys.

Amb l'enllaç, Mejide i Escanes, que diumenge passat mostraven al programa 'Planeta Calleja' la seva aventura africana de la mà de l'aventurer Jesús Calleja, confirmen que, a pesar de la seva diferència d'edat (ell en té 21 més), el seu apassionat idil·li anava realment de debò i que, com rubriquen en els seus missatges a les xarxes socials, es pensen seguir estimant #toelrato.