'Influencer' als 95 anys

L'austríaca Erni Stollberg triomfa a Instagram amb un estil camaleònic

zentauroepp38190273 gente erni stollberg foto instagram170426181816

Seguint l’estela dels models que surten dels cànons poc convencionals, Ernestine, una exballarina austríaca de 95 anys coneguda com a Erni Stollberg, ha saltat a la fama a la xarxa social Instagram gràcies a un estil recurrent i camaleònic.

Aquesta dona nonagenària té un cos menut i fràgil  i es retrata gairebé sempre amb ulleres de sol, els cabells retirats de la cara i els llavis pintats de vermell carmí. I entre les seves preferències hi ha els posats naturals, ja que considera ella que li donen més personalitat a les fotografies.

Stollberg, que de la nit al dia s’ha convertit en la influencer més anciana del planeta, demostra una mestria especial davant la càmera i sempre llueix estilismes ocurrents amb dissenys de diverses firmes, entre les quals hi ha Acne Studios, Jacquemus i Saca.

Ara  fa un any, Markus Strasser, que és un dels propietaris de la boutique Helmut Ruthner, va descobrir la fotogènia de Stollberg i tot seguit la va convidar a participar en una campanya per a Park Store, una cadena de moda de Viena. «Hem descobert que és molt brillant en imatges», va afirmar Strasser al comprovar el gran èxit de la publicitat aconseguit a les xarxes socials.

UNA VIDA EN DANSA

Stollberg ha tingut una vida realment interessant, res a veure amb el món de les models. Als anys 30, formava part d’una companyia de dansa, i poc abans de la segona guerra mundial, el 1939, va fugir de Viena i va marxar cap a Buenos Aires (Argentina), on es va casar amb el representant de la companyia, que era jueu. No va tornar a Europa fins que es va acabar la contesa. 

Temes:

Instagram Models