PROPOSTA ORIGINAL

Un fan d'Emma Stone recrea 'La la land'

Vol cridar l'atenció de l'actriu perquè l'acompanyi al ball de graduació

Jacob Staudenmeier, un fan d’Emma Stone, recrea ’La la land’. / periodico

Són dos minuts i 20 segons que no tenen desperdici. Un estudiant d'institut rosset de Phenix, Jacob Staudenmeier, pretén que l'actriu Emma Stone l'acompanyi al ball de final de curs i per cridar l'atenció de l'actriu ha decidit recrear la primera escena de la pel·lícula de l'oscaritzada 'La la land', la de l'embús a Los Angeles. I no li ha quedat gens malament. El vídeo musical, que recrea fins i tot el format Cinemascop, treu foc en nombre de visionats. 

El jove estudiant ha canviat la lletra d''Another day of sun', de la banda sonora de la pel·lícula. "Necessitava una cita per al ball de promoció. Hauria d'haver-la aconseguit abans, però ara cantaré una cançó", comença Staudenmeier des del seient del cotxe, aparentment atrapat en un embús de trànsit, igual que comença la cinta amb Ryan Gosling i Emma Stone.

Al cap d'un moment, salta del vehicle i mostra l'esmòquing amb llacet. Envoltat dels companys de l'institut, que actuen com a extres en el vídeo musical, el noi, amb gran desimboltura, canta una particular versió de la cançó.

"La gent diu que m'assemblo a Ryan Gosling. Potser això és una mica exagerat", admet en la cançó, i continua: "Sé que no tinc una veu genial. Però, per favor, sigues la meva cita per al ball".

"Tot va començar com una idea molt esbojarrada, que Emma Stone m'acompanyés al ball", ha explicat Staudenmeier en el 'USA Today'. "Vaig decidir que si ho feia, ho havia de fer bé". Staudenmeier va gravar el vídeo amb l'ajuda dels seus companys diumenge passat en unes hores. I en un carrer ample tancat al trànsit.

Ara s'ha de veure si Emma Stone recull el guant. Té temps de pensar-s'ho. La festa se celebrarà el 29 d'abril a Phoenix (Arizona). En cas d'acceptar, el noi ha explicat: "Ho decidiré en el moment. Em deixaré portar". Això sí, si li diu que no ja té un pla b, encara que la seva amiga ja li ha dit que no li importa si la planta per una estrella de Hollywood.