ALARMA INICIAL

Antonio Banderas se sotmet a una "posada a punt" a Ginebra

Alguns mitjans alemanys i suïssos especulaven sobre els seus problemes coronaris

lmmarco35449869 television antonio banderas en el programa de bert n osbor170320145940

La notícia de l'ingrés de l'actor Antonio Banderas, de 56 anys, a la Clinique Grenolier de Ginebra (Suïssa), recollida per diversos mitjans alemanys i suïssos, havia disparat les alarmes al voltant de l'estat de salut de l'actor malagueny. Banderas ja havia sigut ingressat d'urgència el gener passat en un hospital per un "agònic dolor al pit" mentre feia esport. Llavors va ser donat d'alta.

Segons 'Bild am Sonntag' i 'Aargauer Zeitung', aquesta vegada l'actor, director i empresari, que estava passant uns dies a Suïssa amb la seva nòvia Nicole Kimpel (tal com ell ha referit al seu compte d'Instagram) va anar a l'esmentat centre ginebrí amb els mateixos símptomes de dolor al pit de setmanes enrere i va ser ingressat per iniciar un tractament.

POSADA A PUNT

No obstant, i segons unes fonts pròximes a l'actor recollides per diversos mitjans com 'El País' i 'Abc', el seu pas per l'exclusiu centre hospitalari suís es deu a una simple "posada a punt" i no té res a veure amb suposats problemes coronaris. "Encara més, Banderas estarà a Màlaga per recollir el premi de la Biznaga d'Or al terme del Festival de Cine Espanyol de Màlaga", confirmen aquestes fonts. Està previst que la distinció li serà entregada en la gala de clausura del festival dissabte que ve 25 al Teatre Cervantes, lloc d'especial significació per a Antonio Banderas, ja que la seva formació com a actor es va desenvolupar a Màlaga abans de viatjar a Madrid a provar sort.

Des de la seva ruptura amb l'actriu Melanie Griffith, és la seva actual parella, l'holandesa Nicole Kempel, qui l'acompanya a tot arreu. Nicole és a Suïssa amb ell i s'espera que tots dos es traslladaran a Màlaga, on l'actor acostuma a passar també la Setmana Santa. Aquest diumenge, Dia del Pare, Banderas penjava una fotografia antiga d'ell amb la seva filla Stella del Carmen a Londres, en l'època que estava promocionant la pel·lícula 'El zorro'. "I llavors ets pare i la vida es projecta a l'infinit propulsat per un amor incondicional", escrivia.