ASPIRANT A ACTRIU

La fillastra model d'Al Pacino

Camila Morrone, que va debutar amb només 12 anys, s'ha convertit en una cara habitual a les passarel·les

rcugat37594367 170308184259

Camila Morrone (Los Angeles, 1997) té una bellesa que salta a la vista, un cos escultural… i un padrastre de pel·li. El seu pare és el supermodel argentí Máximo Morrone, i la seva mare, l’actriu també argentina Lucila Polak, que des de fa nou anys està unida sentimentalment a Al Pacino.

Amb 12 anys, va debutar en la moda de la mà de Naf Naf i avui el seu nom sona amb força a París, Londres, Milà i Nova York gràcies a IMG Models, l’agència que porta Gisele Bündchen, Karlie Kloss i Gigi Hadid, entre altres. L’any passat, Victoria’s Secret la va convertir en un dels seus àngels i des de fa uns mesos també és la cara de Pink, la línia més jove del gegant de la llenceria.

Tot i que no sempre ha sigut així. «Duia aparells en l’adolescència. Me la vaig passar esperant el dia que me’ls traguessin per poder anar a una agència. Als 15 anys em van explotar les 'lolas' [els pits]. Tots em pregunten si me les he operat, però ¡no estic interessada a fer-me una cirurgia plàstica!», ha declarat a la revista 'People'.

ASPIRANT A ACTRIU

Reticent a parlar sobre el seu padrastre i a donar entrevistes, a les xarxes no li va gens malament: té més de 600.000 fans a Instagram i té un blog on escriu de bellesa, compres, alimentació… tot i que no és gaire amant de les dietes. «L’enciam no em va... ¡Prefereixo les pastes! Després ho cremo tot amb ioga, pilates, equitació...».

Aspira a ser actriu i és possible que aquest somni li vingui perquè gran part de la infantesa i la joventut va viure amb la seva mare i el protagonista d’'El Padrí'. A l’estiu es planteja traslladar-se a Nova York per estudiar teatre. 

Temes:

Al Pacino