"Satisfaction" per tot arreu

L''stone' Ron Wood exerceix de barceloní al restaurant Els 4 Gats

El guitarrista, veí temporal de l'Eixample, introdueix un amic en la gastronomia catalana

 

Ron Wood, guitarrista del famós grup de rock The Rolling Stones, es va deixar veure aquest dimecres al famós restaurant Els 4 Gats, ubicat al Gòtic i per on han passat una gran quantitat de celebritats

INSTAL·LAT A LA CIUTAT

Wood és un gran amant de la ciutat, on passa gran part del seu temps. De fet, el 2013 es va comprar una casa al districte de l'Eixample i des d'aleshores reparteix la seva estada anual entre Londres i Barcelona. El febrer del 2015, podíem veure l'artista al costat del mamut del parc de la Ciutadella en una foto que va penjar al seu Twitter. I el 2014 es passejava per Abacus per comprar tela per pintar. Sembla que el famós guitarrista ha recorregut gairebé tota la ciutat, i si no era així, ara segurament està més a prop d'haver-ho fet. 

AMANT DE LA GASTRONOMIA CATALANA 

De fet, al rocker li faltava tastar la prestigiosa gastronomia del restaurant Els 4 Gats, un icònic establiment de l'intel·lectualisme i la cultura catalana que ara acostuma a rebre grans personalitats del món. Aquest dimecres el músic va poder seure en una de les seves taules amb un amic. Per menjar va demanar carn i va beure aigua. Cal recordar que Ron és un amant de la bona cuina i es preocupa molt per la seva salut.

CORDIAL I AGRADABLE

Segons un dels responsables del restaurant, Àngel Peix, Wood es va mostrar cordial i agradable i va estar observant les fotografies que decoren la gran sala de l'establiment. El restaurant celebrarà els seus 120 anys d'història aquest diumenge i organitzarà un conte solidari de la mà del cantant Gerard Quintana.