DESFILADA DE CHANEL

Lily-Rose Depp, reina de l'alta costura

La filla de Vanessa Paradis i Johnny Depp tanca la desfilada de la mà de Karl Lagerfeld

lmmarco37019362 german designer karl lagerfeld appears with actress and mode170124172157 / GONZALO FUENTES

Karl Lagerfeld ha tornat a confiar en la seva petita nimfa, Lily-Rose Depp, la filla de l'actriu i cantant francesa Vanessa Paradis i de l'actor Johnny Depp per tancar aquest dimarts a París la desfilada d'alta costura de Chanel. Amb un exquisit vestit rosa pal farcit de volants i amb els cabells recollits, la noia de 17 anys ha tancat enmig d'aplaudiments la desfilada i ha saludat el públic del Grand Palais de la mà del 'kaiser' de la moda. 

Amb 1,60 d'estatura, la jove Lily-Rose, imatge també del Chanel número 5, es reivindica i planta cara a unes exigències que demanaven fer al voltant d'1,80 per poder lluir aquests vestits únics, en què tantes hores s'inverteixen en la confecció, destinats a un públic molt exclusiu i amb uns preus prohibitius per al comú dels mortals. Fa uns dies, Chanel també va anunciar que ha fitxat la filla de Michael Jackson, Paris Jackson, com a imatge d'una de les campanyes de la marca.

Per a la posada de llarg de les propostes d'aquesta primavera estiu, Lagerfeld ha tingut molt en compte els musicals clàssics, pel·lícules del tipus 'Cafe Society' i personatges com Ginger Rogers o Josephine Baker, amb moltes brillantors i resplendors en plata, moltes plomes i lluentons aquí i allà i molts colors 'candy'. I com a complement, barrets 'casquette'.

PER ATERRAR A LA PISTA DE BALL

Vestits a punt per aterrar en una pista de ball o per ser vistos en la temporada de catifes vermelles que està a punt d'arribar. Vestits llargs amb molt de volum i vestits jaqueta en 'tweed' --¿per a què canviar el que es ven sol?-- que han lluït, entre altres, les models Kendall Jenner i Bella Hadid.

En la posada en escena, Chanel ha recordat aquella primera desfilada parisenca de Coco Chanel, amb els miralls reflectint el trot de les models a les parets, el sostre i el terra, llançant imatges polièdriques, en un espai creat amb una gran sobrietat per Syrie Maugham.

Asseguda a la primera fila hi havia una orgullosa Vanessa Paradis aplaudint la seva filla, molt seguida a les xarxes socials i que ha donat titulars com: "No soc heterosexual al 100%". Lilly-Rose Depp va debutar sobre la passarel·la per a la 'maison' Chanel el desembre passat als salons de l'Hotel Ritz de París amb la col·lecció Métiers d'Art. Aquell dia també va suposar el retorn a la passarel·la d'una altra famosa que ha apostat pel cine, Cara Delevingne.