BONS DESITJOS

Així han començat l'any els famosos

Buscant la calor, la neu i en bona companyia, així feliciten el nou any

lmmarco36744912 madonna con sus hijos en los alpes instagram170102153420

Alguns s'han allunyat de la terra buscant la calor del mar. Altres s'han quedat a casa o s'han envoltat de familiars i amics. Aquestes han sigut algunes de les formes en què els famosos han començat l'any. 

Miguel Poveda ho ha fet des de Playa del Carmen, a la costa de Mèxic. Fins allà se n'ha anat després de passar uns dies com un turista més a Nova York. El seu missatge ha sigut: "Un lloc especial per celebrar l'amor", al costat d'una foto seva a la platja.

L'actriu Maribel Verdú també ha tornat al seu amagatall a la platja per, entre altres coses, llançar un desig: "No deixo de somiar perquè el 2017 sigui generós, humà, solidari i que ens porti el que ens porti sapiguem utilitzar-ho sempre per bé".

Neymar ha començat l'any com un jove de la seva edat, cantant i ballant en companyia d'amics i familiars, acompanyat per Bruna Marquezine, amb qui podria haver reprès la seva relació si tenim en compte les nombroses imatges íntimes de tots dos durant la celebració que s'han vist a les xarxes socials.

Abans de tornar a Barcelona, va disfrutar de la festa a la paradisíaca Angra dos Reis, a la Costa Verda de Rio de Janeiro. A la tarda va disfrutar del mar en un vaixell amb els seus amics habituals i a la nit va estar cantant i ballant sense parar.

Acabant l'any a la piscina. Bon any a tots". Així va felicitar Leo Messi els seus molts seguidors a Instagram. En família. El crac blaugrana es va reunir amb els seus amics de la infància i la seva família en un restaurant de Rosario, la ciutat natal del jugador i de la seva futura esposa, Antonella Roccuzzo.

Per la seva banda, el cantant David Bustamante i l'actriu Paula Echevarría han rebut el nou any a l'illa de Gran Canària.

Manuel Carrasco ha acomiadat l'any brindant amb tots i donant les gràcies pel gran any que ha viscut i pel nou que arriba, que serà el que li portarà el seu primer fill amb la seva parella, la periodista Amudena Navalón.

Antonio Banderas i la seva nòvia, l'holandesa Nicole Kimpel, han començat l'any a Màlaga, acompanyats de familiars i amics de l'actor. 

Jorge Javier Vázquez i Kiti Manver van celebrar la nit de Cap d'Any al teatre Olympia de València, treballant en la funció 'Iba en serio' i amb el teatre ple. Així ho van recollir a Instagram.

 El director d'orquestra Pablo Heras-Casado va compartir a Instagram una imatge amb el xef David Muñoz a la Puerta del Sol. "Orgullosos recolzant les nostres noies la nit més important de l'any", deien en referència a les seves dones Anne Igartiburu i Cristina Pedroche.

"Arrencant l'any amb les quatre coses que més estimo". Així és el primer missatge de l'any que ha llançat Madonna, en una imatge envoltada dels seus quatre fills: Lourdes, Rocco, David Benda i Marcy James.

I amb molt amor han posat l'actor Liam Hemsworth i la cantant Miley Cyrus