Gigi Hadid dissenya per a Hilfiger

Campanya de Tommy Hilfiger protagonitzada per la model Gigi Hadid. / periodico

La supermodel nord-americana Gigi Hadid s'ha enrolat als seus 21 anys com a codissenyadora. Ho fa juntament amb un dels grans de la indústria tèxtil, Tommy Hilfiger, amb una col·lecció càpsula d'aires mariners.

La línia es diu TommyXGigi i arriba a les botigues i als centres El Corte Inglés el 10 de setembre. Un dia abans tindrà el seu llançament mundial en el marc de la New York Fashion Week, amb la primera gran desfilada pensada per al consumidor final i no només per a entesos i famosos.

És la gran aposta de la firma, que, farta d'imitacions, oferirà un espectacle en què tot el que es vegi a la passarel·la ja estarà disponible l'endemà a les seves botigues i a la seva venda 'on line'. Les creacions en què s'ha involucrat Gigi Hadid inclouen pantalons amples, jerseis de punt i vestits amb el blau marí, el blanc i les ratlles com a protagonistes. També inclou sabates, rellotges, ulleres i una fragància. 

LA CINQUENA MODEL QUE MÉS HA GUANYAT

La model, que ocupa el cinquè lloc, uns vuit milions d'euros, és la protagonista absoluta del vídeo de presentació. 

I és que en qüestió de poc més d'un any Gigi Hadid, aquesta noia de bona família, de melena rossa i cames quilomètriques, ha tingut un ascens meteòric. Ha sigut portada de la revista 'Sports Illustrated'. Va desfilar la tardor passada per a Victoria's Secret, i això que les seves mides no s'ajusten del tot a les exigències de la firma. També ha posat per al calendari Pirelli i, a més del seu suculent contracte amb Tommy Hilfiger, altres grans noms de la moda, com Tom Ford, Jean Paul Gaultier, Chanel, Marc Jacobs i Versace, han apostat per ella. No està malament per a algú que va debutar als 2 anys fent un catàleg per a la línia infantil de Guess i no va tornar a posar fins al 2011, quan la va fitxar l'agència IMG i es va traslladar a viure a Nova York.

El físic d'aquesta noia, filla del promotor immobiliari palestí Mohammad Hadid i de l'exmodel holandesa Yolanda Foster, és mirat amb lupa a les xarxes socials. Que si massa corbes. Que si s'ha quedat molt prima aquest estiu. Ella, que té 17 milions de seguidors a Instagram, ha reconegut que tanta expectació li genera estrès, però també ha ensenyat les ungles: "Sí, tinc pits. Tinc abdominals, tinc cul, tinc cuixes, però la roba m'entra, ¿no?".

Temes:

Moda Gigi Hadid