A 'WOMAN MADAME FIGARO'

Chino Darín i Úrsula Corberó parlen per primera vegada de la seva relació sentimental

La parella d'actors es van conèixer en el rodatge de la sèrie 'La embajada'

  / ELISENDA PONS

Chino Darín i Úrsula Corberó viuen un dels seus millors moments tant a nivell professional com en la seva vida privada: A més de triomfar en les seves carreres amb la sèrie  'La embajada' d'Antena 3, on es van conèixer, disfruten del seu amor a fora i a dins de les càmeres. La parella ha concedit una entrevista a  'Woman Madame Figaro' en què han parlat sense embuts sobre la seva relació sentimental.

Així, quan els pregunten sobre què els va sorprendre més l'un de l'altre, l'actor ha revelat: "A mi, l'energia que té Úrsula, sobretot per afrontar mals moments o coses que no li agraden. En realitat, no hem tingut moments dolents, però ella té un foc intern, una flama que pot amb tot. Aixeca l'ànim a qualsevol. És un dels seus aspectes més sorprenents. I després hi ha la seva versatilitat com a actriu i la seva professionalitat. És una dona meravellosa", ha afirmat l'actor.

I la catalana ha afegit: "¡Ha sigut un descobriment increïble! Té una energia al·lucinant i és molt graciós, noble, bo... sempre està de bon humor i et diverteix amb les seves bromes i comentaris. Com a professional, l'admiro; és un crac".

"SOM COMPANYS"

El fill de Ricardo Darín ha revelat que la clau de la seva relació és que "ens entenem amb una mirada. És el que passa quan et comences a conèixer cada vegada més i t'entens. Som companys, disfrutem fent coses junts. Fins i tot amb aquestes fotos. Al principi, jo estava en desacord amb la idea, perquè n'hi ha prou que siguem parella i treballem junts per seguir posant llenya al foc. Però qualsevol cosa que faig amb ella, la disfruto. Així que al final vaig pensar: provem-ho...", ha confessat el protagonista de 'Pasaje de vida'.

I per acabar, l'ex d'Andres Velencoso ha assenyalat: "És encantador, un amor. Entre nosaltres, més que 'feeling', hi ha entesa, comunicació. Ens sobren les paraules, tenim molta complicitat", assegura.