SEPARACIÓ AMISTOSA

Gad Elmaleh: "Amb Carlota Casiraghi i el meu fill som una família"

L'actor, instal·lat a Nova York, afirma que té molt bona relació amb la seva ex, que se n'ha anat a viure a Roma amb el seu nòvio

fimedio26367532 princess caroline of hanover s daughter charlotte160516165211 / LIONEL CIRONNEAU

La separació de Gad Elmaleh, de 45 anys, i Carlota Casiraghi, de 29, ha sigut bastant civilitzada. No hi ha hagut declaracions altisonants per cap de les dues parts, ni gestos lletjos entre tots dos que poguessin donar a entendre que la relació s’ha acabat com el rosari de l’aurora. Al contrari; de portes enfora, la cordialitat és total. I sembla que de portes endins també, perquè ni l'un ni l’altra han fet declaracions sobre el tema... Fins ara, quan el còmic ha explicat a la web WWD la bona relació que té amb la seva ex, mare del seu fill Raphaël.

    El còmic, que està vivint a Nova York, afirma que segueix sent una «família» amb Casiraghi i el seu fill, de 2 anys (Elmaleh té un altre fill de 15 anys anomenat Noé, fruit de la seva relació amb la també actriu Anne Brochet). Pel que es veu, els milers de quilòmetres de distància que els separen no són un gran problema: «Ells són a Europa. Hi viatjo sovint per veure la meva família. Vaig a veure el meu fill. Carlota i jo ja no estem junts, però vaig a veure el meu nadó. Ell també ve a veure’m. Seguim molt units. Som família».

    Mentre Carlota Casiraghi va trigar poc a buscar-li substitut al seu cor amb el cineasta italià Lamberto Sanfelice, amb qui se n’ha anat a viure a Roma, Elmaleh no està amb ningú a la ciutat dels gratacels, on s’ha instal·lat fa poques setmanes, i on està còmode i feliç de ser un transeünt més gràcies a l’anonimat del qual disfruta. 

    

MONÒLEGS / «Ningú em reconeix aquí. És molt interessant», explica entusiasmat l’actor, que està fent monòlegs a Joe’s Pub amb el xou Oh my Gad (joc de paraules amb el seu nom i l’expressió en anglès Oh my God, que vol dir Oh, Déu meu). Actua en anglès i ja ha venut totes les entrades fins a mitjans de juny. El seu èxit l’ha portat a firmar un contracte amb el Carnegie Hall, on actuarà el 2017.