DESPRÉS DE NOU MESOS DE SILENCI

Charlize Theron aclareix per què va trencar amb Sean Penn

Nega el 'ghosting' i afirma que la seva història s'ha "sensacionalitzat"

theronwsj

Després de decidir separar les seves vides l'estiu passat, va començar a circular per internet un rumor que deia que Charlize Theron li havia fet 'ghosting' Sean Penn. El terme, originari de 'millennial', s'ha posat de moda entre les celebritats que trenquen peres a Hollywood, i no és altra cosa que 'fer-se el fantasma' al parent, això és, el buit, esfumar-se, tocar el dos, desaparèixer i no respondre ni a les trucades ni als missatges, silenciar-lo a Facebook i ignorar els seus whatsaps. Doncs bé, en algun moment de la pel·lícula algú va decidir que la ruda heroïna de 'Mad Max: Furia en la carretera''Mad Max: Furia en la carretera' hauria deixat a la francesa el celebrat actor i, no obstant, entrevistador d''El Chapo'.entrevistador d''El Chapo'

L'actriu sud-africana ha estat nou mesos mossegant-se la llengua. Però fins aquí ha arribat. El comunicat l'ha donat en exclusiva la revista 'Wall Street Journal', amb la rossa model que treu el singlot amb un desconcertant conjunt: jersei de llana de coll girat i calceta brasilera (molt primaveral, que tant surt un dia amb sol que s'ha de tornar a treure el ponxo de l'armari).

'Clean Slate. Charlize Theron starts fresh', titula el magazín, que deixa que l'actriu s'esplaï a gust. "Hi ha una necessitat de sensacionalitzar les coses. Quan tens una relació hi ha d'haver una història boja o drama. I això del 'ghosting', literalment encara no sé què és.  És simplement la seva pròpia bèstia".

Estàvem en una relació i no va funcionar. I tots dos vam decidir separar-nos. Això és tot"

Primer punt aclarit. No hi va haver 'ghosting'.

"Estàvem en una relació i no va funcionar. I tots dos vam decidir separar-nos. Això és tot". O sigui, normal en aquests casos quan es trenca l'amor.

MÉS MENTIDES

Més difícil li va ser comprendre els rumors sobre el seu fill, Jackson. "Estàvem en una relació molt nova. Les històries que Sean anava a adoptar-lo no era cert. No és una cosa que passa en 18 mesos. Un no pot fer això a un nen", assevera l'actriu, de 40 anys.

Però al Cèsar el que és del Cèsar, i Theron també té bones paraules per a l'home al qual va estimar durant dos anys i que va ser 'padre' comprensiu i atent amb el seu fill: "Vaig haver de fer entendre a un nen molt petit que la seva mare tenia una relació, però que això no significava que ell fos el seu pare".

En l'entrevista també aclareix que ell no va estar involucrat en l'adopció de la seva segona filla, August. "Ell [per Penn] ja sabia que jo estava en un procés d'adopció", i que era només cosa d'ella, que no ho farien  junts.

Theron, de 40 anys, i Penn, de 55, tornaran a coincidir segurament a l'alfombra vermella, a l'estrena de 'The last face', cinta en què comparteixen crèdits i que estarà present a Cannes.