Semproniana (Rosselló, 148) torna a posar el seu granet de sorra en la lluita contra la deixalla alimentària. El restaurant d'Ada Parellada celebrarà aquest dimarts un sopar en què no es podrà escollir cap plat perquè, com s'acostuma a fer encara a moltes cases, es cuina amb les sobres. En aquest cas, amb productes rebutjats a les botigues perquè no tenen recorregut comercial (cuetes de bacallà, parts del salmó amb molta espina i poca molla...). Els clients pagaran quatre euros, begudes a part.
Sopar amb les sobres

Sopar amb les sobres_MEDIA_1 /
Temes:
El més llegit
- Retirat un altre fuet tallat per salmonel·la: ja són tres marques afectades per aquesta raó
- Boda a l’uci: l’Esther i el Javier es donen el ‘sí, vull’ en una emocionant cerimònia organitzada pels sanitaris
- Tres consells fonamentals per firmar un contracte de lloguer i no emportar-te sorpreses
- La família de Guillem Agulló acusa el Govern d'Illa de "silenciar" el premi en la seva memòria
- La fiscalia investiga una vintena de casos d’abús econòmic d’avis