FOTO A INSTAGRAM

Pamela es despulla per la seva curació de l'hepatitis C

Pamela es despulla per la seva curació de lhepatitis C_MEDIA_1

Pamela Anderson sempre ha explotat el seu costat sexi, així que no hauria d'estranyar ningú que s'hagi despullat, una vegada més, per celebrar que s'ha curat de l'hepatitis C que patia. No tan sols això. La intèrpret canadenca es va desvestir davant una càmera i va compartir la fotografia amb els seus seguidors a Instagram en la qual apareix sobre un sofà blanc d'un vaixell durant una travessia en aigües de Cannes tapant-se el que pot amb els braços i amb un somriure d'orella a orella.

Anderson, que té dos fills, va confessar el 2002 que patia hepatitis C des de feia tres anys a l'encomanar-se per haver compartit l'agulla amb què s'havia tatuat amb la parella que va tenir entre el 1995 i el 1998, el rocker Tommy Lee (aquesta malaltia també es transmet per transfusions de sang, injeccions amb instruments contaminats...).

Alguns anys més tard, l'exconilleta de Playboy, que ara té 48 anys, va explicar a la revista People que estava en vies de curació de la malaltia perquè estava provant un medicament, no tenia «cap dolor» ni efectes secundaris. I, a més a més, que estava fent una vida més o menys normal: «Fa 16 anys era un sentència de mort. Malgrat que de cara a l'exterior jo aparentava tenir confiança, crec realment que va ser un núvol negre que va planar sobre mi», va assenyalar.

«Reso perquè tots aquells que viuen amb hepatitis C puguin obtenir o es puguin permetre el tractament», va escriure l'actriu a les xarxes socials.

Temes:

Hepatitis C Cine