A LA CRIDA DE LES FALLAS

Rita Barberá demana disculpes pel seu valencià

L'alcaldessa de València assegura que es va quedar "en blanc" tot i que tenia el discurs "molt treballat"

Els tuiters s’encenen amb el discurs de Rita Barberá en la Crida 2015. / periodico

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha demanat aquest dilluns "disculpes" al món faller i als seus companys per l'ús que va fer aquest diumenge passat del valencià durant la seva intervenció a la Crida, que dóna inici als actes fallers, i ha assegurat que es va quedar "en blanc" tot i tenir un discurs "treballat".

Així, Barberá ha assegurat sentir-se "profundament disgustada" i ha destacat "que probablement és la persona que està més disgustada" pel que ha passat, que ha justificat en el fet d'haver-se quedat "en blanc".

La primera regidora s'ha referit a aquest assumpte tan bon punt ha acabat la visita que ha fet als Horts Urbans de Sociòpolis, de forma directa i abans que cap periodista li formulés cap pregunta sobre el tema.

UN DIA DOLENT

Barberá ha indicat que "no tothom té tots els dies bons" i que "algun surt malament" i ha apuntat que a ella li va tocar aquest diumenge "desgraciadament en un acte tremendament important per al món faller i el món valencià". Per això, ha manifestat que ho lamenta "profundament" i ha demanat disculpes" al món faller i als seus companys al mateix temps que ha agraït les "manifestacions d'ànim i comprensió" que ha rebut.

Temes:

Rita Barberá