NOIA DE MODA

Cara Delenvinge fitxa per Topshop

La successora de Kate Moss dissenyarà una col·lecció càpsula per al gegant britànic

’Its Cara’. / YOUTUBE / TOPSHOP

La model anglesa més cotitzada del moment, Cara Delenvinge, serà la imatge de la nova campanya de Topshop per a la pròxima tardor-hivern 2014-2015. L'esbojarrada model de 21 anys presenta la col·lecció de Topshop al pur estil Delenvinge, fent tonteries i burles davant la càmera, amb els 'looks' de la marca. 

A més de ser la nova imatge, també dissenyarà una col·lecció càpsula amb algunes de les peces més habituals al seu armari. El seu estil 'tomboy' tan imitat també va ser objecte de col·lecció càpsula per a DKNY, que va fer realitat el somni de la model amb 15 peces unisex. 

Rere els passos de Kate Moss

De moment, només es coneixen com a avançament 12 fotos de la nova col·lecció i un vídeo publicitari, en què es pot veure una Cara amb peces més juvenils com pantalons de tub de cuir, parca verd militar de pèl i texans estripats. També hi apareix amb una imatge més sofisticada, a l'estil dels 70 i amb minivestits de nit blancs i negres. 

Les fotografies recorden la 'top' anglesa Kate Moss, de qui diuen que és la successora, sobretot pel maquillatge, el pentinat i els abrics de pell que acostuma a portar Kate. La 'top model' també ha estat imatge de Topshop moltes vegades, a més de dissenyar exclusives col·leccions càpsula, potser és per això que s'ha produït un relleu generacional amb la jove. Per a Delenvinge és la seva primera vegada, però segur que no serà l'última.