Hollywood prepara una pel·lícula sobre la mare Teresa de Calcuta

La cinta es titularà 'I Thirst' i Keir Pearson, candidat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda', s'encarregarà del guió

La mare Teresa de Calcuta, al rebre el Nobel de la pau el 1979.

Les productores Flame Ventures i Origin Entertainment han anunciat en un comunicat que preparen una pel·lícula sobre la vida de la mare Teresa de Calcuta, fundadora de les Missioneres de la Caritat i Premi Nobel de la pau el 1979. La pel·lícula portarà per títol 'I Thirst' i serà el primer llargmetratge autoritzat sobre la seva figura. Keir Pearson, candidat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda' (2004), s'encarregarà del guió del film.

"La presentació que va fer Keir, el seu guió nominat a l'Oscar per 'Hotel Rwanda' i el seu sensible retrat a 'Chavez' (pel·lícula que s'estrenarà aquest any) el converteixen en l'opció perfecta -segons el productor Tony Krantz-.No podem estar més entusiasmats de fer aquesta pel·lícula sobre una dona que va lluitar pel compromís absolut, la fe, la caritat i l'amor". Pearson s'embarcarà en un viatge de documentació per Calcuta, Índia i Tijuana durant el pròxim mes i començarà a escriure a finals de febrer. A finals d'any començarà el rodatge per poder estrenar la pel·lícula a la primavera o estiu de 2015.

En el projecte hi participa el Centre Mare Teresa de Calcuta, l'organització sense ànim de lucre dirigida pels administradors legals del seu fons fiduciari, que té com a objectiu promoure i recolzar el coneixement de la seva obra a través del seu estudi i difusió.