Albert Ortiz, xef de 31 anys del restaurant Axol (Cabrils), serà el representant català en la final del concurs Cocinero del Año, que es disputarà al març a Alimentaria. El certamen, que busca nous talents, ha coronat en anys passats professionals que avui llueixen estrelles Michelin com Jordi Cruz (Àbac i Angle), Beatriz Sotelo (A Estación) i José Carlos Fuentes (Tierra).
XEF DE L'AXOL
Albert Ortiz, finalista català per a Cocinero del Año

Albert Ortiz, finalista català per a Cuiner de lAny_MEDIA_1 /
El més llegit
- El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Enquesta eleccions generals Espanya: Sumar i Junts perdrien la meitat dels seus escons després de dos anys de suport a Sánchez
- Llum verda a un pla hoteler i residencial entorn de l’aeroport de Barcelona que el TSJC va tombar el 2020
- Trump decideix implicar-se en la guerra contra l’Iran oberta per Israel
- Benet Salellas, exdiputat de la CUP i advocat de Cuixart en el judici del 'procés', defensarà Santos Cerdán