El restaurant Milo Grill ha obert les seves portes a Barcelona de la mà del xef Lluís Llunas, fill del cantant Dyango, i del seu propietari Carlos Trigo (tots tres a la foto). Al nou espai, de 500 metres quadrats de superfície, s'hi diferencien tres ambients: el gastrobar, en què els plats s'acompanyen d'un bon maridatge; la zona del restaurant amb un imponent grill, i el lounge, on es podran degustar combinats i còctels en un ambient de música en directe. Entre els nombrosos famosos que van anar dijous a la inauguració hi havia el blaugrana Adriano Correia; el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu; l'exjugador de bàsquet Roberto Dueñas; l'exfutbolista Pichi Alonso i el tennista Tommy Robredo, entre altres convidats.
NOU CONCEPTE GURMET
Un fill de Dyango obre un restaurant
Un fill de Dyango obre un restaurant_MEDIA_1 /
El més llegit
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Embús d’escombraries per un canvi en la recollida pneumàtica
- Els catalans ja poden consultar el que pagaran pel CO2 dels cotxes
- Els refugis gastronòmics de la Barcelona més turística