La Diada es pot celebrar de moltes maneres gastronòmicament parlant. Freixa Tradició, un dels temples de cuina catalana tradicional (l'establiment que governen Josep Maria Freixa als fogons i la seva dona, Dori, a la sala, pares del biestrellat Ramon Freixa, va arribar a ostentar una estrella Michelin), ho fa llançant a partir de demà l'anomenat Viatge per Catalunya, en el qual oferirà mitges racions de dos plats típics de cada província. Cap d'aquestes propostes, que estaran a la carta fins al mes de novembre, supera els 10 euros.
MITGES RACIONS
Freixa Tradició proposa 'viatjar' per Catalunya

Freixa Tradició proposa viatjar per Catalunya_MEDIA_1
El més llegit
- Catalunya, segona comunitat on els consumidors gasten més en menjar
- Tanca la Pepeta, el celler on la gent va passar del country a veure els partits del Barça
- Una cantant catalana es cola a la llista de candidates a cançó de l’estiu a Spotify
- Illa viatjarà a la Xina al juliol per obrir pas a més inversions asiàtiques
- Justícia esmenarà l’error legal sobre oficiar casaments