Carles Gaig (foto) s'emportarà el restaurant homònim (una estrella Michelin), a l'Hotel Cram, a la Fonda Gaig (al carrer de Còrsega), on elabora cuina tradicional. D'aquesta manera, el xef unifica en un mateix espai la proposta gastronòmica d'alt nivell i la popular, tal com feia anys enrere a Horta. El cuiner i el seu equip serviran l'últim àpat al Cram la setmana que ve.
TORNADA ALS ORÍGENS
Gaig trasllada el restaurant amb estrella a la Fonda

Gaig trasllada el restaurant amb estrella a la Fonda_MEDIA_1
El més llegit
- ¿Quins centres comercials obren el 9 de juny, Segona Pasqua, a Barcelona i Catalunya?
- ‘El conte de la serventa’ va ser una realitat a Irlanda: 9.000 nadons morts i 56.000 mares solteres maltractades al segle XX
- Barcelona es juga un 14% del PIB si els turistes la deixessin de visitar
- Un presumpte brot de salmonel·la causa almenys una vintena d’afectats a Sant Adrià
- Quina festa és el 9 de juny? Només aquests municipis de Barcelona tindran un pont de tres dies