¿Què menjaven els treballadors d'El Bulli? ¿Esferificacions o gaspatxo? Més aviat gaspatxo. Queda reflectit a La comida de la familia (RBA), que va presentarFerran Adrià (foto) dimecres a Barcelona durant la conferènciaCocina pública & Cocina privada.«És un llibre de menús, no de receptes», va especificar el xef. S'han escollit plats que poden costar quatre euros, i per això no hi ha alguns productes frescos ni orgànics.
PROPOSTA ASSEQUIBLE
Un llibre recull els menús dels treballadors d'El Bulli

Un llibre recull els menús dels treballadors dEl Bulli_MEDIA_1 /
El més llegit
- Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- Un bacteri podria causar 12 milions de càncers gàstrics
- ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- "Si et conviden a un sopar, no portis vi"