La Sala dels Miralls del Liceu es va transformar dijous en el restaurant d’un creuer de luxe: vaixelles, estovalles i mobles com els del vaixell, i una ambientació marina amb crits de gavines inclòs. El motiu va ser el sopar que es va servir a membres de la burgesia catalana per presentar els creuers gastronòmics de Silversea, que ha elegit cinc xefs de la cadena Relais & Châteaux per amenitzar dues rutes que es faran el 2010: Mònaco-Southampton i Lisboa-Mònaco. Aquests viatges seran els únics amb tants cuiners amb estrella Michelin: dues de d’Eyvind Hellström(restaurant Bagatelle, a Oslo) i una d’Erwan Louaisil(El Castell de Ciutat, a la Seu d’Urgell),Julian Lahire(Auberge du Moulin Hideux, a Noirefontaine) iJacques Thorel(L’Auberge Bretonne, a La Roche Bernard).
SOPAR DE LUXE EN TERRA FERMA
La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer_MEDIA_1 /
El més llegit
- Brad Pitt compra la famosa casa "ovni" de l'Empordà i l'envia a Califòrnia
- De Palma a Barcelona amb un 13,68 a la selectivitat: ¿Què se n’ha fet de l’estudiant amb la segona millor nota de les Balears el 2024?
- ¿Per què els mosquits sempre et piquen a tu? La ciència ja té la resposta
- Catalunya ven cada any dos milions de tones d’escombraries a l’estranger
- Comprova quants diners tenen els teus veïns i els de tots els barris de Barcelona