La Sala dels Miralls del Liceu es va transformar dijous en el restaurant d’un creuer de luxe: vaixelles, estovalles i mobles com els del vaixell, i una ambientació marina amb crits de gavines inclòs. El motiu va ser el sopar que es va servir a membres de la burgesia catalana per presentar els creuers gastronòmics de Silversea, que ha elegit cinc xefs de la cadena Relais & Châteaux per amenitzar dues rutes que es faran el 2010: Mònaco-Southampton i Lisboa-Mònaco. Aquests viatges seran els únics amb tants cuiners amb estrella Michelin: dues de d’Eyvind Hellström(restaurant Bagatelle, a Oslo) i una d’Erwan Louaisil(El Castell de Ciutat, a la Seu d’Urgell),Julian Lahire(Auberge du Moulin Hideux, a Noirefontaine) iJacques Thorel(L’Auberge Bretonne, a La Roche Bernard).
SOPAR DE LUXE EN TERRA FERMA
La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer_MEDIA_1 /
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança