Han batejat el producte amb nom francès, Truffe Façon Caviar, per seduir els estrangers, però el producte té ADN barceloní perquè el fabrica a Vallromanes una empresa especialitzada en la importació de caviar-caviar, Acipenser. ¿I què és aquesta Truffe Façon Caviar que l'exclusiva Maison de la Truffe de París ja despatxa als seus clients de llacet? Són unes boletes que semblen ous legítims d'esturió però que en realitat són 100% tòfona.Sònia Galtié(a la foto, a la dreta), propietària d'Acipenser i ideòloga del producte, es nega a revelar el secret de l'elaboració, si bé assegura que no han esferificant a la manerabulliniana:"Ens ha costat molt aconseguir la textura. És un producte glamurós però també simpàtic". Per a tots aquells que busquin luxes renovats en temps d'escassetat pressupostària: 18 euros la llauna.
BOLETES REVOLUCIONÀRIES
Una empresa de Barcelona inventa i exporta el caviar de tòfona negra
El més llegit
- Dret de rectificació del FC Barcelona
- Un prostíbul en un pis del carrer d’Aragó causa enuig al Clot
- Trump descarta parlar amb Musk i deixa obert un duel d’efectes impredictibles
- BCN descarta comprar El Centre de la Vila i deixa pendent el seu futur
- La dona detinguda per una agressió sexual a un jove a la sauna d’un hotel de Magaluf: «Em vaig posar calenta»