Renovar-se o morir. Davant el dilema, els germans José Manuel i Maite Varela ho van tenir clar: van canviar el nom i l'orientació de La Xarxa, que feia 38 anys que era marisqueria i havia estat fundada pel seu pare, i la van convertir en una fonda tradicional del segle XXI que ara porta el nom de Casa Varela. "Ja era molt difícil oferir marisc de qualitat. Per impressionar, avui dia, una gamba ha de ser estratosfèrica", admet amb honestedat José Manuel (foto). Per això van apostar pels productes de qualitat i pels plats de sempre (arrossos, carns, amanides...) cuinats amb traça (el responsable és Pablo Caballero). Cuina de mercat a preus moltíssim més assequibles que el marisc. I, com a guinda, l'acurat servei (la seva màxima és "servei, servei i servei"). Aquest és el motiu que l'establiment de la plaça Molina només tanqui els diumenges a la nit.
DE MARISQUERIA A FONDA
La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela

La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela_MEDIA_1 /
El més llegit
- El Barça i Unió de Pagesos impugnen les zones protegides ampliades a prop de l’aeroport de Barcelona
- Niubó avança que les proves de competències bàsiques no han anat bé: «Remuntar els resultats no serà fàcil»
- Enquesta CIS: El PSOE es dispara i aconsegueix el seu màxim avantatge sobre el PP malgrat els escàndols judicials
- "Una parada obligatòria": els elogis al millor restaurant de Sant Boi de Llobregat, segons Tripadvisor
- Niubó: "Les proves de competències no han anat bé"