L'ACTOR DEBUTA A LA CARTELLERA TEATRAL LONDINENCA AMB L'OBRA 'EQUUS'

El nu de Daniel Radcliffe indigna els fans de Harry Potter

El nen amb ulleres i vareta màgica que va donar la volta al món amb els seus sortilegis s'ha fet gran.Daniel Radcliffe,Harry Potter a les pel.lícules basades en l'obra deJ. K. Rowling,ha deixat de ser l'orfe entranyable i s'ha convertit en un atractiu mosso de quadra al dramaEquus,treball que suposa el debut teatral a Londres deRadcliffe.

El canvi de registre del jove actor, al qual molts segueixen veient com el petit Potter (a la foto central), ha indignat els pares dels fans del mag i alguns asseguren que no portaran els seus nens a veure més pel.lícules de l'intèrpret. "Com a pares creiem queDanielno hauria d'aparèixer nu. Els nostres fills el veuen com un exemple. Estem decebuts per aquestes fotos". Encara que cert públic es resisteixi a veure'l créixer,Radcliffefarà 18 anys a l'estiu i, segons el seu publicista, voldria demostrar que sap fer alguna cosa més que fer anar la vareta: "No vol allunyar-se de la imatge tradicional de Harry Potter, però sí demostrar que pot fer diferents rols".

La gran repercussió de les fotos promocionals d'Equus,publicades ahir al Regne Unit, auguren un gran èxit a l'estrena de l'obra, el pròxim 27 de febrer.