Estacionament

L’1 d’abril s’habilita la zona taronja a la platja de Gavà

Aquest estiu s’han incrementat el nombre de places d’aparcament, que en total en sumen 650

Ayuntamiento de Gavà

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) activarà l’1 d’abril la zona taronja a la platja, a més aquest estiu s’han incrementat el nombre de places d’aparcament a l’ampliar-se als carrers Vandellòs, Cunit (entre els carrers Blanes i Cadaqués) i Labors Agrícoles, i sumen així en total 650 places.

D’aquesta manera, durant els caps de setmana i dies festius fins al 25 de setembre de 9 a 21 hores, només podran estacionar en aquestes zones els vehicles censats al municipi, així també com els vehicles de rènting i cotxes d’empresa dels ciutadans de Gavà. La zona taronja estarà distribuïda als carrers Atmella, Salou, Escala, Palamós, Arenys, Roses, Garraf, Amposta, Palafrugell, Cunit, Vandellòs, Labors Agrícoles, Alcanar i Cubelles.

En els pròxims dies, els establiments comercials i de restauració de Gavà Mar podran oferir als seus clients autoritzacions per estacionar, en nom i temps limitat, per les zones d’aparcament restringit. D’altra banda, s’habilitarà de nou l’aparcament de l’avinguda Europa núm. 36, on podran estacionar els vehicles censats a Gavà i els ECO i ZERO de qualsevol municipi.

Aquesta zona s’avança al dispositiu de mobilitat sostenible que es posarà en marxa el 3 de juny, quan comença la temporada d’estiu i platges.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà