De les 8 a les 19 hores

El Cementerio Gavà amplia el seu horari els dies previs a Tots Sants

Del dia 25 d’octubre i fins a l’1 de novembre el recinte estarà obert de 8 del matí a 19 h de manera ininterrompuda

Ayuntamiento de Gavà

El Cementiri Municipal de Gavà (Baix Llobregat) amplia l’horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Des del dilluns 25 d’octubre i fins a l’1 de novembre, s’amplia l’horari del cementiri de forma ininterrompuda de 8 del matí a 19 hores. A més, s’engega un dispositiu especial amb sis persones que estaran al servei de la ciutadania durant la franja horària que el recinte estigui obert.

Per facilitar l’accés s’habilitaran tres zones d’aparcament per a la ciutadania que acudeix al cementiri en vehicle: Una zona d’aparcament per on accedeixen els autobusos de la companyia Mohn a la part nord del cementiri; una zona d’entrada pel carrer Sant Lluís, a la part sud del cementiri; un altre espai habilitat per a aquelles persones amb mobilitat reduïda, que s’ubicarà a la part esquerra de l’entrada del cementiri i quedarà adequadament senyalitzada.

Seguretat

Amb aquesta modificació de l’horari habitual es pretén absorbir l’alta afluència d’aquestes dates i evitar aglomeracions que poden derivar en contagis de Covid-19.

En aquesta línia es demana que els visitants respectin la distància interpersonal d’un metre i mig, portin mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat i acudeixin a l’equipament amb una bona higiene de mans.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Cementiris