Reestructuració de l’ajuntament

Gavà reajusta de nou el seu cartipàs municipal

La Regidoria d’Esports queda adscrita a l’Àmbit de Projecció de la Ciutat i Participació Ciutadana, presidit pel primer tinent d’alcaldessa, Jordi Tort

foto-izq-ajun

L’alcaldessa de Gavà (Baix Llobregat), Gemma Badia, ha firmat el decret que incorpora petites modificacions al cartipàs municipal. Aquestes suposen la reassignació de les regidories d’Esports i de Polítiques de Participació Ciutadana.

La Regidoria d’Esports, a càrrec de Luís Guitart, queda adscrita a l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, presidit pel primer tinent d’alcaldessa, Jordi Tort. Aquest canvi respon a la voluntat de donar un impuls a projectes esportius de caràcter estratègic, com la ciutat esportiva de Can Torelló i el Centre de Mar i també en relació amb l’espai Les Massotes.

D’altra banda, la Regidoria de Participació Ciutadana i Govern Obert, a càrrec de Cristina Agustí, queda adscrita en dos àmbits. Les polítiques de participació ciutadana passen a ser competència de l’Àmbit de Benestar i Educació i Cultura, que presideix la quarta tinenta d’alcaldessa, Ester Zamorano, així com el registre municipal d’associacions. A més incorpora una nova competència, la que s’encarrega de la direcció i gestió de programes transgeneracionals.

Les polítiques de Govern Obert continuen depenent de l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments