Joventut

Gavà recupera l’Street Fest després de suspendre l’edició de l’any passat

El departament de joventut del municipi i l’Espai Jove de La Casa Gran programa exhibicions d’art urbà al llarg d’aquest dissabte

El Bruguers digital

Gavà (Baix Llobregat) recupera aquest dissabte l’Street Fest, segons informa El Bruguers digital. Després de la parada forçosa patida l’any passat a causa de la crisi sanitària, aquest 2021 el departament de joventut de l’Ajuntament i l’Espai Jove de La Casa Gran tornen a organitzar aquesta festa de l’art urbà amb diferents activitats a l’Skate Park del Calamot.

Durant tot el dia hi haurà exhibicions de grafitis en murs lliures i, a partir de les 17 hores, començaran les competicions de skate i rap amb obsequis i premis per als participants. David López, coordinador de l’espai jove La Casa Gran, explicava a Ràdio Gavà que «es tracta d’una activitat que va començar fa alguns anys de manera modesta i que, a poc a poc, s’ha consolidat i ha crescut fins a tenir molt bona acceptació».

Tot i que per acudir no s’ha de fer reserva prèvia, sí que s’apliquen algunes restriccions per evitar possibles contagis. Així, l’aforament serà limitat, es demanaran les dades als assistents i s’hauran de seguir les activitats asseguts.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joves