Cultura popular

Gavà celebra un Carnaval adaptat a la Covid amb actes presencials

Moltes de les activitats més populars es faran en línia però també s’ha apostat pels actes en viu

Aquest Carnaval és molt diferent al de fa un any i són molts els municipis que han apostat per una celebració en línia d’aquesta popular festa. No obstant, l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha volgut apostar també per la presencialitat i ha confeccionat un programa híbrid per a aquests dies.

L’inici i el final del Carnaval es podran veure a través del YouTube de la regidoria de Cultura, des d’on el divendres 12 s’ha retransmès el pregó del rei Carnestoltes i el dimecres 17 s’emetrà el comiat de la celebració i l’inici de la Quaresma. A més, el ball de disfresses també es farà a través d’aquest canal el diumenge 14 a les 11 hores i es convida tots els ciutadans a participar de la festa disfressats.

Però per no perdre del tot la tradició de la disfressa s’han programat quatre sessions del Carnaval Show a l’Espai Maragall dissabte i diumenge a les 12 i a les 18 hores. Es tracta d’un espectacle familiar on els assistents podran anar disfressats i fer-se fotos en el photocall i penjar-les a les xarxes socials. Per entrar és necessari reservar una entrada a través de la web municipal i s’aplicaran les mesures de seguretat per la Covid.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA