'AQUEST NADAL, MÉS QUE MAI, COMERÇ DE GAVÀ'

Gavà impulsa una campanya nadalenca per reactivar el comerç local

La il·luminació dels carrers s'amplia amb 866 motius lluminosos i un cost total de 92.000 euros

La iniciativa comercial pretén posar en relleu els principals valors del comerç de Gavà

zentauroepp56051478 soc gava201201132500

L’Ajuntament de Gavà, després de l’encesa de llums nadalencs divendres passat, ha presentat la campanya per reactivar el comerç i la restauració local durant les festes. Sota el lema ‘Aquest Nadal, més que mai, comerç de Gavà’, la iniciativa reivindica els principals valors del comerç de Gavà.

L’atenció personal i especialitzada, segons el consistori, són elements «vertebradors i cohesionadors» de la ciutat, que genera ocupació i aporta riquesa a l’economia local. També se sumaran més il·luminació i guarniments als carrers, així com dues hores d’estacionament gratuït als aparcaments municipals de les places Jaume Balmes i Batista i Roca.

La plataforma Més que Mai Comerç de Gavà incorpora nous serveis, com el Mercat de Nadal i Reis, que, a partir del dimecres 2 de desembre, oferirà de forma virtual les millores opcions de compra per a Nadal.

Cavalcada virtual

Els Reis d’Orient de Gavà arribaran a la ciutat el dia 5 de gener i l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, els farà entrega de les claus. Aquest acte es podrà seguir de forma virtual a través del canal de Youtube de l’ajuntament.

En canvi, la cavalcada de Reis es realitzarà per diferents carrers de la ciutat amb cotxe, perquè tots els nens es puguin acostar a saludar-los i donar-los la benvinguda.

7 arbres de Nadal

Per al consistori la il·luminació nadalenca «afavorirà la recuperació del teixit comercial», tot i que perquè la «màgia de les festes» arribi a més punts de la ciutat s’han instal·lat 7 arbres de Nadal en diferents punts. En concret, l’arbre de la Torre Lluc mesura 18 metres d’alçària.

També s’ha ampliat la il·luminació a diferents carrers de la ciutat, amb 866 motius lluminosos. D’aquestes, 785 són de lloguer i 81 de propietat municipal. Les figures, segons explica l’administració local, són de baix consum, amb llums LED i fil lluminós, i amb un cost total de 92.000 euros.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA