FINS AL GENER DE 2021

La urbanització del carrer de Rius i Taulet a Gavà «millorarà» l'accessibilitat dels vianants

Les obres, amb una dotació de 178.730 euros, s'allargaran durant els pròxims quatre mesos per millorar la mobilitat del Centre i fer una via «còmoda i segura»

L'alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha avançat que «hi haurà un nou accés» a la carretera des del barri després de les reivindicacions veïnals

zentauroepp55162458 soc gava200928193348

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’urbanització del carrer de Rius i Taulet a Gavà. Aquesta intervenció pretén millorar la mobilitat del Centre, i de la ciutat en general, així com fer una via més «còmoda» i «segura» per als vianants, asseguren des del consistori. En concret, es pacificarà el trànsit amb la prohibició d’estacionar.

L’actuació consisteix a executar una secció en plataforma única a tot el carrer que donarà continuïtat a l’actual i millorarà l’accessibilitat dels vianants. A més, la plantació d’arbres, la instal·lació nou enllumenat públic a les voreres i la posada en marxa d’un nou carril bici donarà una «transformació total» a la imatge actual.

La urbanització del carrer, amb un pressupost de 178.730 euros, inclou una nova xarxa de gas, aigua, electricitat i un nou col·lector central. Les obres començar aquest mes de setembre i s’allargaran fins a principis de l’any 2021.

Nou accés a la carretera

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez (PSC), ha manifestat en la seva visita a les obres que la intervenció neix fruit del «treball amb el sector privat» i que es «milloraran les condicions» de l’entorn i s’assimilarà aquesta via amb els altres carrers del Centre apostant per la «preferència per a vianants».

A més, Sánchez ha avançat que «hi haurà un nou accés» direcció a la carretera des del barri del Centre, una proposta de les «reivindicacions veïnals», ha assenyalat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA