ESPORT LOCAL

El CF Gavà cau a casa després de la dimissió del seu tècnic

És la tercera derrota consecutiva del club aquesta temporada

Foto d’arxiu del CF Gavà.

El CF Gavà no va ser capaç de superar el cap de setmana passat a l'Europa al seu estadi. Malgrat la derrota per 2 gols a 4, els blaugranes van oferir una imatge més que decent als seus aficionats, encara més tenint en compte la setmana convulsa que han patit amb la dimissió de Joan Mármol i de tot el seu cos tècnic, fet que ha forçat el director esportiu del club, Pablo Nazabal, a agafar les regnes de l'equip.

Els gavanencs van dominar tot el partit, sobretot a la segona part, però van acabar pagant per cometre errors com el del debutant Esteban, que va regalar la pilota a Raíllo perquè obrís la llauna dels visitants. Tot i que els locals van intentar per tots els mitjans aconseguir l'empat, una nova errada d'Esteban al minut 35 va permetre a David Jiménez firmar el 0 a 2.

0-4 al descans

Els últims deu minuts de la primera part van ser un malson per als gavanencs, que es van ensorrar amb dues noves dianes de l'Europa: al minut 38, Javi Navarro s'escapava per velocitat i feia el 0 a 3, i al 44 de nou Navarro superava Pol Busquets amb un fort tir: 0 a 4 al descans.

Lluny de la resignació, els blaugranes van sorprendre l'Europa a la segona part. Al 52, Aaron Bueno va fer l'1 a 4 amb un tir creuat, i al 56 Álvaro Fernández va transformar un penal i va aconseguir el 2 a 4. El que quedava de partit va ser de clar domini gavanenc, però tots els intents per acostar-se a l'Europa en el marcador van acabar sense èxit i el resultat ja no es va moure.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Gavà