No és la primera vegada que se serveixen vins desalcoholitzats d’‘elaboració pròpia’ –que estigui entre cometes importa i es veurà després– en un restaurant, però sí que s’estigui fent d’una forma ordenada i conseqüent, més enllà de l’anècdota, la demostració o la provisionalitat.
Un treball sobre l’extracció d’etanol
Disfrutar del vi (desalcoholitzat)
Oriol Castro explica la sort dels que no poden beure i se’ls presenta la possibilitat del retrobament: «Clients que han agraït poder prendre’s una altra vegada una copa»
Fa un any, els sommeliers i cuiners van començar a investigar amb la Girovap, «un destil·lador de sobretaula», segons la defineixen en una web de venda

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança