Els retorns sempre són celebrats, o no: roquers decrèpits a la carretera per fer caixa. En la restauració, les tornades són menys comunes, perquè les cuines cremen.
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Santa Magdalena: el retorn de Quim Marqués a bord d’un fricandó
Cuina de barri, diu el cartell, i és un concepte per santificar, com els entrepans i l’esmorzar de forquilla.
Divuit restaurants per ‘descobrir’ la cuina catalana
Deu restaurants de Barcelona per clavar la ‘forquilla’ en els seus esmorzars

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança