Eyal Arbiv és de Tel Aviv, on va treballar com a xef. Però va voler elevar el seu nivell i un bon dia es va plantar a Barcelona per estudiar a l’escola de cuina Hofmann. I, per amor, aquí es va quedar. I es va associar amb el seu compatriota i empresari Ofer Kabilo per muntar Dos Manos (Torrent de l’Olla, 3), el més semblant al que pots trobar en un bar enrotllat de la seva cosmopolita ciutat natal: pites, hummus, ‘shakshuka’ i altre menjar menys conegut per aquests verals.
A la rica espècia
Dos Manos: Orient Mitjà, molt a mà
Aquest bar de Gràcia acosta la cuina de l’altre extrem del Mediterrani amb una carta assequible en la qual regnen les pites i altre menjar molt treballat i atapeït de sabors
Humus: dues receptes i un restaurant on menjar-lo
Restaurant La Balabusta: entre Barcelona i Tel Aviv

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança