Imaginem que Carnal existeix des de fa segles i segles; no seria estrany que qui es va inventar l’expressió «la temptació de la carn» s’hagués inspirat en aquest restaurant del carrer d’Enric Granados, 52. Perquè aquest lloc recollit i intimista (¡quin encert les cadires penjants!) és un festival de peces de tot el món madurades fins a 150 dies que passa per la brasa de llenya d’alzina Joaquín Ignacio Sánchez, un xef uruguaià format al Basque Culinary Center. Fins a 22 plats per a carnívors, suggeriments a part, trobaràs a la carta.
Proteïnes a la graella
Restaurant Carnal: la temptació de la carn
Vet aquí un d’aquests racons acollidors en un lloc tan inesperat com un centre comercial: la seva terrassa dalt del Arenas i la seva carta amb reminiscències gallegues mereixen la visita.
Dotze bons restaurants a prop de la Fira de Montjuïc
44 restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança