Des de la taula del Citrus, el paisatge interior de l’Hotel Tancat de Codorniu: l’hort fragant amb més de mil cítrics florits. A la nit, la tarongina és un fil d’olor que enganxa amb el passat. Però, ara, de dia, el de fora està a dins perquè Aitor López, el cuiner, ha col·locat les vistes sobre les estovalles: una rodanxa de taronja a la flama amb una gamba blanca en salaó (amb holandesa dels seus caps) i, al costat, un grill de llimona amb tàrtar de gamba vermella (i sabaiona del corall).
Els restaurants de Pau Arenós
Restaurant Citrus: la gran cuina que el Delta mereix
Aitor López practica la cuina intel·ligent en un hotel bonic, el Tancat de Codorniu, amb dos puntals: Àlex Nolla i Susanna Krcivoj
Bodega Borràs, a Barcelona: la gilda passa de l’escuradents al plat (i un menú de menys de 20 €)
Restaurant Kuzu: aixecar la casa sobre els nigiris

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança