Quan pregunto a Nicolás de la Vega, Nico, què ven a La Milpa, el restaurant que ha obert amb el seu soci de l’Slow & Low, Francesc Beltri, Frank, respon: «Cuina mexicana de veritat».
Els restaurants de Pau Arenós
La Milpa: no només tacos, però que bons
Nicolás de la Vega i Frank Beltri, de l’Slow & Low, llancen un restaurant mexicà (que no taqueria), amb plats que neixen de records

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança