Liang Chen Sun treballa amb l’imponent ganivet sobre les carns brunyides del mig ànec. Tots els colors de l’or estan en aquest ànec, amb la pell que es trenca sota el tall. Veig com s’hi aplica el cuiner i és hipnòtic: els retalls de pell brillant, els talls de carn, la cuixa i el pit.
Els restaurants de Pau Arenós
China Crown: sentir-se emperador amb l’ànec
En plena celebració de l’Any Nou xinès, visita un dels pocs restaurants de Barcelona on preparen l’autèntic ànec lacat

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança