L’inesperat m’atrau, i la sorpresa, i la descontextualització. Entro a l’Allium, a Mataró, amb la seguretat que menjaré bé, perquè he seguit el camí de Luca Marongiu des d’Els Garrofers i després a Zero Patatero, tots dos en companyia de Gonzalo Rivière, ja exsoci i instal·lat a La Bendita.
Els restaurants de Pau Arenós
Allium: ‘pithivier’ de colomí, ceba ‘coulant’ i menú de 15 €
Luca Marongiu obre restaurant a Mataró, on combina els plats populars amb altres de singulars, amb què demostra una gran personalitat

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança