Jordi Tarré té 25 anys i vol explicar per què el seu restaurant es diu Prodigi: «El va posar el meu pare. És un joc de paraules que es refereix als tres carrers que conflueixen aquí: Provença, Diagonal, Girona. La meva mare és infermera i el meu pare, taxista, i són els que m’han ajudat, així que per a mi és important que formin part d’això». Pro-di-gi.
Els restaurants de Pau Arenós
Prodigi: jove, atrevit, talentós
Jordi Tarré, format a Barcelona i Anglaterra, acaba d’obrir i és capaç de fer plats afilats i postres amb ganxo, com un gelat de mongeta perona

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança