Ruptura, a l’espera que sense ganivets d’’itamae’ en alt, del grup de cuina japonesa Kabuki, que ha liderat durant vint anys Ricardo Sanz, creador de la cuina ‘japocañí’ i forquilla de tres estrelles Michelin.
Palllos en joc
Ricardo Sanz crea el seu nou grup de restaurants després de trencar amb Kabuki
L’‘itamae’ madrileny bateja amb el seu nom el restaurant de l’Hotel Wellington i Kyoshi el de l’Hotel Las Cortes, a Madrid

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança