Oriol Ivern descriu el plat a la carta d’Hisop com ‘escórpora a la premsa amb patates’ i per a mi és més cridaner que un rètol de neó en un casino de Las Vegas. És una preparació que a l’Oriol li complica el servei («es porta a terme en tres temps»), però és una benedicció que la tingui.
Els restaurants de Pau Arenós
Hisop: escórpora a la premsa, ¡platàs!
Oriol Ivern, amb 20 anys com a propietari, és capaç de preparacions singulars i d’una inventiva sempre saborosa i suggeridora

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança