Vaig anar al Sagardi del carrer de l’Argenteria (número 62, Barcelona), que els germans Iñaki i Mikel López de Viñaspre van fundar el 1996, a la recerca d’una mitjana eminent i em van ferir de plaer, i per sorpresa, els pebrots del piquillo.
Carns madurades i a la graella
Bé per la costella, però quins bons piquillos
Els rajos vermells han aparegut amb una amanida d’enciam batàvia amb ceba tendra i un amaniment de vinagre de sidra, oli i sal, poció per alleugerir la costella de Sagardi

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança